Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0
“Com viure en un galliner?” (10/04/10) | ¿Qué es Arquitectura?

11 April 2010 - 18:06“Com viure en un galliner?” (10/04/10)

“¿Qué es A?” fue invitada al programa de radio “Com viure en un galliner?” de Comradio.

De izquierda a derecha: Jorge Raedó, de la asociación “¿QUÉ ES A?” (la madre de “QUÈ ÉS ARQUITECTURA?”) / Clara Darder, directora y presentadora del programa de radio / Lluïsa Garcia, Cap del Programa de Dinamització Cultural del Institut d´Educació Municipal de l´Ajuntament de Barcelona.

Sense comentaris | Tags: Uncategorized

Add a Comment