Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /home/queesarquitectura/queesarquitectura.org/blog/wp-includes/comment-template.php on line 0
Dos nous vídeos: “Robert Brufau” i “Flores & Prats” | ¿Qué es Arquitectura?

2 April 2011 - 19:13Dos nous vídeos: “Robert Brufau” i “Flores & Prats”

El 2 d´abril de 2011 hem estrenat dos nous vídeos de QUÈ ÉS ARQUITECTURA? a les jornades “Juguem amb l´Arquitectura!” de l´Obra Social CatalunyaCaixa a La Pedrera (Barcelona). Van assistir els arquitectes dels dos vídeos: Robert Brufau, Ricard Flores & Eva Prats. Aviat els pujarem a la website http://www.queesarquitectura.org/

+ “Robert Brufau” dirigit per Anna Brufau

+ “Flores & Prats” dirigit per Eva Serrats

Robert Brufau en el vídeo dirigit per Anna Brufau

Eva Prats en el vídeo dirigit per Eva Serrats

Eva Serrats presentant l´estrena dels vídeos a l´auditori de La Pedrera, amb Ricardo Flores i Eva Prats en primer terme

(Fotos de Jorge Raedó)

Sense comentaris | Tags: Uncategorized

Add a Comment